Love is in the air...

Den här fredagen har gått av bara farten. Jobbat lite, haffa Åsa på vägen & åkte till Linköping & hämta ut min Iphone från reparation (som är ännu mer skruvad & galen nu än den var innan jag lämna in den...=/)
Lunchen intog vi på " På Lunch", av bara farten.
Sen åkte Emil & kärleken Embla skridskor i ishallen som skulle avslutas med käk hos henne, vilket blev övernattning med till slut :) De har bestämt att de numera ska kalla varandra "älskling" med, för det gör man ju när man är kär...Härliga är dom!

Olle & jag passade på att åka till Slomarp & lyssna på hemska berättelser från Afrika en stund, innan vi åkte hem & svidade om honom till kvällens höjdpunkt - discot på Vasaskolan :) Granntjejen kom & hämta upp han, & lova att han skulle bli hemkörd med :) Goa grannar man har :)

Sen kom min andra halva hem, tog en puss & en cigg - & åkte för att hämta ut mitt promenadband på Konsum & även leverera en underbar pizza till sin fantastiska fru..;)
Så nu väntar jag på den!

Så var min dag. Hur var din? :-)

Puss på er :)

XD

Busted! :-/

Det är verkligen ovärderligt att ha kontakter på rätta ställena. Vare sej det gäller jobb & karriär, eller att man behöver akut hjälp med el, vvs, internetstrul  eller...ja, annat :) Bekräfta misstankar t.ex.

Ibland tar det lite tid...så man nästan glömt :)

Får en att reflektera lite såhär på kvällskvisten.

Varför är det ofta de som säger sej vara "sej själva", vara "ärligast", minsann" säger precis vad de tänker & tycker & verkligen står för det", & "som inte är rädda för någonting typ" som är de falskaste, svagaste, fegaste...& ja, oärligaste? Som smiter & gömmer sej?
Kanske att de som verkligen älskar att framhäva sina fina egenskaper - som det iaf sen visar sej att de inte har -, och gärna skyller ifrån sej, skjuter över "skuld" & snackar skit - i själva verket har jäkligt dålig självkänsla och/eller självkännedom? Hur kan man se sej själv i spegeln, när man betér sej så? Hur kan man så totalt skita i att rannsaka och ifrågasätta sej själv? Eller hur tänker h*n? Tror h*n på det själv?? Beror det på avund? Missundsamhet? En känsla av underlägsenhet? Vad vet jag...Nå´t har ju tydligen gjort att jag var värd "besväret" iaf..:) Patetiskt!

Är jag förvånad? Både ja och nej... Man vill ju inte tro, och när man inte är säker så friar man ju hellre än fäller så att säga..men, men..Nu vet jag.

Är jag besviken? Nej, egentligen inte...Men ja, fast lite då..:/

Jorden är mig veterligen dock fortfarande rund :)

I övrigt.

Såg programmet Svensk Maffia som började på fyran ikväll.
Stackars, stackars kvinna som hade mist sina två söner. Pappan vet jag inte var han var, inte närvarande iaf.
Men. Hur överlever man något sån´t?
Jo, jag vet att skulle man (Gud förbjude!!) mista ett barn så måste man nog ta sej "samman" och på något sätt leva vidare för de andra barnen/barnet, en stor tragedi & evig smärtsam sorg i hjärtat, men man har ju också ett/flera kvar att glädjas åt och leva för. Men om man som hon, mist sina båda söner på så onaturliga & tragiska sätt -  före de var 21 år, nå´n av dem...Vad får en att orka gå upp på morgonen då? Hur orkar man gå vidare? Jag beundrar henne verkligen! - själv är jag färdig att bryta ihop vid bara tanken på att något skulle hända nå´n av mina tre ungar?!! Förmodligen har hon gjort det med, om och om igen. Men hon stod iaf på benen, och berättade om det. Strongt! Men otroligt rörande & sorgligt!

Nu ska jag krypa ner i min säng & krama mina två minsta som snufsar så gott där - känns inte så ensamt då när Jonas är iväg.
Den äldste har blivit med bil (& pojkvän med körkort) så henne har jag knappt sett på tre da´r.

Ha en helt underbart skön helg om vi inte hörs!

XD


Vad f'n? Idag igen??!!

Förbannad så jag skakar!

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2307325/pappa-slog-sin-nyfodda-baby

Mitt drömjobb; att få "ta hand" om såná här jävla idioter utan att rättssystemet lägger sej i!

Fy f*n vad jag mår dåligt!


Ja, jag vet - läser mycket tidningar på webben....

I-landsproblem..

Fy fasen vad bortskämda & gnälliga vi svenskar är egentligen!

Kolla länken, här - kanske såg ni inslaget på nyheterna igår?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8469203.ab

Ensamstående undersköterska bosatt i villa. Gnäller över elräkningen.

Jo, jag håller med om att elen är dyr. Svindyr faktiskt. Hatar elmonopolet som inte är ett monopol men som ändå är det för det "samförhandlas" & fuskas så förbannat överallt hela tiden. Men med den ekonomin, har gemene svensk kanske inte råd att bo i hus? Man får väl rätta sej efter sina förutsättningar eller det plötsligt varje svensk medborgares "rättighet" att bo i villa?

Det finns människor i sverige (för att inte tala om andra länder!) som det är synd om på riktigt! Såná som är utanför i systemet av olika anledningar, barn som är hemlösa, inte har ordentliga vinterkläder, inte får följa med på skolresan för det kostar 100 kr, som inte kan äta sej mätta, aldrig varit på semester eller från stan på sommaren, eller får spela fotboll, dansa eller rida eller ha en fritidssysselsättning för det kostar för mycket. Barn som inte vill/kan ta hem kompisar för det bor en ensamstående mamma med 3 barn i en tvåa - och lever på existensminimum?! Fattar ni att det faktiskt finns 100 000 barn som på ett eller annat sätt far illa i Sverige idag pga ekonomiska svårigheter i familjen?

Så väljer då TV4 att ta denna bruden som exempel på de tragiska konsekvenserna av elpriserna...
Som tydligen enligt sin egen budget gladeligen lägger 2 500.- på telefoni & bredband i månaden...
Stackars henne om hon måste avboka sin utlandsresa...:/ (??)

Vågar inte reportrarna gå längre? Visa dem det faktiskt är riktigt synd om i det här sammanhanget & i alla andra?
Är det inte politiskt korrekt, eller?

Jag tycker den här tjejen kan flytta till en lägenhet i stället. Får hon kanske bredband i hyran tillochmed.
Eller skaffa sej en sambo.

Det finns folk som bor på gatorna, i brunnar, i lerhyddor, i favelas - dem är det synd om på riktigt!

Hyckleri. Jag hatar hyckleri!

Jag skulle skäms om jag var hon! Gör nå´t om du inte gillar sitsen - skriv på elupproret, engagera dej politiskt i frågan, men gnäll för helvete inte i Tv på bästa sändningstid åtminstone. För det är inte synd om dej..Det är pinsamt!

Så.

Sol idag, härligt!

Ha en underbar dag! :)

XD



*argh*

Ja, vad i helvete är det för fel på folk?!?!

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8467081.ab

Pedofiler & barnmisshandlare gör mig fullkomligt vansinnig!

In i fängelset bara....:) Idioter!

XD


Varning för global Identitetskris?!

Å så plötsligt är jag inte jungfru längre utan...lejon??

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

Nu vet jag ju inte vad för slags person jag är längre?! Och jungfrun & vattumannen är ju en match made in heaven - nu är ju hela mitt äktenskap i gungning?!

Hur funkar lejon ihop med stenbocken nu då? Herregud...*panik*...

Kommer alla mina vänner bli helt personlighetsförändrade nu? Kommer äktenskap & relationer braka överallt?
Kommer de värsta ovännerna plötsligt bli "bundis"??
Vet de amerikanska astronomerna vad detta kommer ge för konsekvenser världen över??

Bor jag fortfarande i Sverige?

...*förvirrad*...

:-)

XD


*gnäll!*

Nu har det snart gått 3 veckor på det nya året - och alla mina nyårslöften har som vanligt fallit platt.

Har iaf beställt min Attractmaskin, ska banne mig se till att gå minst 1 timme varje dag!
Kilona bara lägger sej ett efter ett - fattar inte varför? Kanske att jag varit lite mindre aktiv ett tag - mycket sjuk & så, men man har ju inte haft den bästa matlusten då heller ju...

Funderar på att beställa en burk Lepigen - men är ju lite misstänksam till den sortens "bantning" egentligen...
Men vart fa*n ska det här sluta annars?! Har dock läst att det innehåller (naturligt) Efedrin så man blir tydligen pigg, rask & energisk - och det skulle ju inte skada alls. Fattar inte - men jag somnar bara jag sätter mig i soffan - vare sej det är mitt på da´n eller kvällen...Var faktiskt rätt länge se´n jag kände mej pigg, fräsch & utvilad...Bara trött & sur & tvär numera...Hatar´t!

Fick hem mina 4 bhár som jag beställt från www.asos.com. De fick mej verkligen att undra hur folk i England är skapta rent fysiskt? Axelbanden är så korta att jag har skavsår efter 2 timmar fast jag spännt ut så mycket det bara går? Har de tuttarna under hakan där eller?? Trist, dyrt & jäkligt jobbigt att reklamera så jag får väl sy om själv då.

En till trist sak är ju vårt jättebubbelbadkar...Tar typ 45 min att fylla så pass att man kan bubbla..
Vi fick ju riva en vägg för att installera eländet - nu vill jag bara ha ett vanligt som man kan krypa i & fylla upp utan att behöva lägga en halv kväll...

I köket har vi numera betonggolv. Ursäkta - jag menar betongplatta. Golvet är bortrivet efter vattenskada.

Men det j*vligaste av allt just nu är att jag "blivit av" med min Iphone. Inlämnad. Inga telenummer kvar heller. Gu´vet när jag får tillbaksén...Älskar´n!

Ja. Jag vet att jag är gnällig.

Än Sen Då?!

Går la´över sen.

XO



Tjohoo :-)

Vet ni, jag kan snart öppna ett eget gym :-)

Det är inte mycket som TV-shop sålt i träningsväg som inte jag har ståendes i garaget! Jag har tillochmed vid något tillfälle inhandlat detta bältet som ger elektriska stötar i magen - eller vart man nu väljer att sätta det.

När jag fyllde typ 35 eller nå´t fick jag en träningscykel av min älskling. Hett efterlängtad...:-)
Den har gått sådär en 3 mil nu tror jag...

Men ikväll har jag iaf gjort en bra affär! Kan va mitt livs bästa faktiskt...

http://www.attract.nu/attract-promenadband#

Blev ett svart, för Jonas tvärvägrade det rosa. Kommer inte in ett rosa här, sa han. Påstod att det bara skulle bli en accossiar i min WIC då..:-(
Så dum han är ibland, va?

Men skitsamma - ett svart blir bra! Så nu finns det inga ursäkter för kilona som bara vill krypa på hela ti´n!
Jag kan promenera till Halvåtta hos mej, småjogga till Desperate Housewifes och hårdlöpa till Brottsplats USA :-)

För den här gången ska det bli annorlunda! Den ska inte ut i garaget bland alla andra värdelösa gymgrejer!

Min nya kompis! :-)

Sålänge!

XD

Surprise :)

Hej alla glada - & ni andra med förresten! :-)

Lördag. Idag ska vi upp till Slomarp & lyssna på rövarhistorier en sväng, sen lämnar vi barna i Motala.

För ikväll ska vi ha Surpriseparty för nå´n som fyller år! H*n har ingen aning såklart - ska bli så kul!

Bloggtorrt har det varit här, jag vet - men jag hinner ju inte.
Det är rätt lustigt fenomen, för jag har ju egentligen all tid i världen nu - men ju mindre man har att göra, ju mindre hinner man på nå´t lustigt sätt. Trivs inte alls med detta - är ju van att ha fullt upp och att allt lixom går av bara farten ju. Nu orkar jag typ inget, trött jämt och ingen energi i kroppen.
Kanske har en del att göra med att jag varit sjuk egentligen konstant sen 8 dec - lunginflamation nu senast, men en del i det är nog att jag blivit en aning "förslöad"! Stor varning på det!!

Ska börja ut & gå nu när jag blir helt frisk - för att börja jogga sen har jag tänkt. Haha - man tänker ju så mycket...:-)

Annars är allt sej likt - Autotech går som tåget & Jonas har fullt upp. Men cynisk som jag är törs man knappt glädjas, för man vet ju aldrig vad som händer...en dag i taget lixom.

Ha en skön lördag!

XD

Vad blir det för mat???

Idétorka?

http://vadfanskajaglagatillmiddag.nu/

Haha - kanske kan man få lite hjälp där...:-)

Alternativt,

http://www.vadihelveteskajaglagatillmiddag.nu/

Ja, det är det stora problemet varje dag ju :-)

XD


So...

Har varit hos "grannarna" typ 1 km bort på middag & lite vin ikväll. Urtrevligt! Men blev återigen "uppmärksammad" i en konversation på ett pinsamt problem jag har. Ja, som jag snubblar över nu & då. Nej - ingen uppmärksammade mej på det & ingen annan reagerade, men jag ifrågasätter starkt mej själv där...det är en grej jag ofta "skojar" bort men som egentligen är rätt konstigt & ibland jäkligt pinsamt. Har aldrig tänkt på att analysera det ens för mej själv förut - men ska faktiskt ta att göra det nu. Och ett tag framöver.. Beror det på mitt stora ego? Mitt ointresse för människor? Kanske att jag inte orkar/har tid/lust att ta in? Att saker(och människor) bara har en tendens att gå förbi mej - eller iaf vara "borta" ur mitt liv så fort jag inte träffas eller får info regelbundet? Vet inte än. Men bor man i en liten stad så gör man... Jag har dock alltid varit rätt naiv, och vill nog tro det bästa om alla - trots svek & så. Name min värsta ovän så har jag ändå saker att säga till hans/hennes försvar. Jo, för jag tror att "akuta" & oplanerade händelser & situationer styr en människas rektioner för stunden, mer än deras personalitet eller värderingar i övrigt gör. Finns en lag i en liten stad. Jantelagen. Klippt livsfarlig! Låter kanske virrigt, men detta kommer jag återkomma till... Allt gott!! XD

Sjuk :-(

Varit sjuk sen förra månda´n. Tog mej i kragen & gick till doktorn till slut. Lunginflammation igen. 3 ggr i år.

Så nu satte de bort Methotrexatet. J*vl* skit. Vi som ska till Branäs med kompisar snart & åka skidor...:-( Bara en tidsfråga innan skiten börjar bråka igen då..

Rastlös. Uttråkad. Sur & tvär! "Sjukt opepp" som en fjortis skulle uttryckt sej...

"Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.

Skulle uppskatta en bomb eller nå´t som ruskar om min värld lite nu. Gärna på ett positivt sätt...


XD


RSS 2.0