Shit...:-/

Var lite rastlös ikväll. Kände för att göra något radikalt.

Klippte kort lugg.

Faan vad jag ångrar mej... :-/

Som sagt, jag är lite för impulsiv ibland....

XD


:-O


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6033395.ab

Varför? Hur gick det till? Jag menar, hur bar hon sig åt, rent tekniskt, alltså???

Blev hon mätt?

XD

Stockholmstripp =)



I helgen var vi i Stockholm och kollade på Walking with Dinosaurs i Globen. En helt okej föreställning faktiskt, även om bilderna i kameran ser typ animerade ut, så var det mer "verklighetstroget" egentligen faktiskt. Barnen var ganska spaka första kvarten iaf, Olle var mest orolig över vart han skulle gömma sig om de rymde & kom upp på läktaren :-), och Emil berättade mer än gärna för oss vad varje Dinosaurie"ras" heter - han kan dem alla! =)
Efter det åt vi en god middag på hotellets restaurang, men när vi fick in notan trodde vi nästan att de tog betalt för både middag, hotellrum & parkering på samma gång...=)Men vi hade iaf en jättekul weekend med barnen, och det är skönt att komma iväg & få frukosten serverad ibland iaf.





Ovan kanske en Stegosaurus?




I väntan på att föreställningen ska börja, som vanligt är vi alltid ute i god tid =) Här börjar Olle & Emil fundera över att åka hem i stället....



...men Dinosaurius Rex var värt väntan!



På hemvägen stannade vi på Ikea & handlade en del till vårt pågående projekt, som snart är klart nu. Eftersom vi slutligen hittade änden i "moment 22" är vi i full gång igen =)

Nu, Desperate Housewifes.

=) XD


Hur tänker hon nu???



"I BÄSTA FALL ÄR DET CA 100 KOMMENTARER PÅ ETT INLÄGG. MAX 30% AV DESSA ÄR NEGATIVA. DET ÄR 30 NEGATIVA MÄNNISKOR AV 240 000 PERSONER SOM LÄSER MIN BLOGG!"


Hittade ovanstående genomtänkta (?) slutsats, dragen av en av de mera kända bloggerskorna i vårt avlånga land =)

Som sagt, allt beror på inställningen, hur man väljer att se på saker & ting :-)

Bakom varje "ingen kommentar", står en positiv människa! Kommentera inte detta inlägg :-)))


Godnatt,

XD



Nyvaccinerad..



  Imorse var jag & tog det omtalade svininfluensavaccinet, & ikväll mår jag rätt kasst.
  Börjar få ont i armen, i kroppen & fryser som fasen. Men det är bara bra, säger dom    
  som vet, då det betyder att kroppen reagerar och bygger upp immunförsvaret.
  Så nu kan ni bli sjuka hela högen, som är skeptiska till vaccinet, för jag 
  kommer förmodligen hålla mig frisk, & då kan jag ta hand om er! :-)

  XD =)



                                                                                                                                                         


En liten bit av dej, och av dej, och av dej....

A, Du är en självsäker & bestämd person med skinn på näsan. Du ställer alltid upp på mej, och är en bra kompis. Jag har alltid dåligt samvete för att jag ger dej för lite tillbaka.
Du ser inte begränsningarna, bara möjligheterna. I din relation är du nog den starka, problemlösaren.
Jag har lärt mig att, fast dina projekt ibland är omöjliga, syr du ihop det på ett snyggt sätt på slutet i alla fall.
Jag är uppriktigt imponerad.
Jag skulle vilja ha din envishet.

B, Du är ärlig och uppriktig och säger vad du tycker & tänker. Du håller inte med för att det är smidigt & bekvämt.Du är väldigt driftig och antar gärna nya utmaningar. Du är stark i dig själv och tar saker & ting för vad de är. Du lever i verkligheten och förskönar sällan någonting. Man kan utifrån sett, tro att du är stressad & oorganiserad i vardagen, men i själva verket har du full koll på allting. Du är egentligen en väldigt snäll & mjuk person.Du bryr dig mycket om din familj!
Jag skulle vilja ha din driftighet.

C, Du är så go´& uppriktigt omtänksam. Du är bra på att få mej att känna mej bra! Du är en tvättäkta romantiker med ett varmt hjärta. Du har gjort oväntade livsval, som förvånar många människor på många olika sätt. De flesta karaktärer finns representerade i ditt umgänge. Du tar vara på, och njuter av livet varje dag. Du är varmhjärtad, snäll & generös.
Jag skulle vilja ha ditt romantiska öppna sinne.

D, Du utmanar mej intellektuellt hela tiden. Du får mej att känna att det är viktigt att jag hela tiden gör mitt bästa. Du stöder mej när du anser att jag har rätt, & ifrågasätter när du inte är säker på det. Du är väldigt självsäker & tuff på ytan. Livet har nog många gånger varit tufft mot dig. Ofta får man känsla att det är du mot världen. Egentligen är du hur mjuk & snäll som helst!
Jag skulle vilja ha din självsäkerhet.

E, Du är nog den lättsammaste, och smidigaste person jag känner. Du har lätt för att anpassa dej, och få människor att må bra. Man kan lätt missta sig på dig, och tro att du är lätt ytlig, och att allting bara blir, eller händer dig. I själva verket är du väldigt planerande & smart.
Jag skulle vilja ha din sociala kompetens

F, Du är nog den mest lojala vän jag har. Även om kontakten sista åren varit sporadisk, så känns det som igår när vi ses. Du är så säker på dig själv, vad du vill och vem du är. Sentimentalitet ligger nog inte för dej.
Du går din egen väg, och hänger inte upp ditt liv på någon. Man blir alltid glad i ditt sällskap.
Jag skulle vilja ha din inre styrka.

G, Du är så hetlevrad, rättfram och impulsiv, och har en stark känsla för vad som är rätt och fel. Du drar till dig uppmärksamhet i alla situationer, och har lätt för att göra din röst hörd. Du är en tänkare & en känslomänniska ut i fingerspetsarna. Du går alltid din egen väg, och låter dig sällan påverkas av andra.
Jag skulle vilja ha ditt mod.

H, Du tar inga förhastade beslut. Du är lugn och genomtänkt. Har du föresatt dig något fullföljer du, ofta i tysthet. Du är prestigelös.Du har en avancerad och helt sjuk humor, precis som jag. Inte alla förstår det roliga när vi bryter :-) Du skyltar ogärna med dina känslor och öppnar dig sällan.
Jag skulle vilja vara lika behärskad som du.

I, Du älskar att dividera livet i allmänhet med mej! Vi har ofta långa samtal, som kan bli väldigt djupa. Ofta har vi olika uppfattningar om saker och ting, och dära intressanta, intensiva diskussioner. Du är bestämd men ändå ganska ödmjuk.Du får mig att uppskatta mitt liv, och tänka efter. Du är uthållig och envis.
Jag skulle vilja ha ditt jävlaranamma.



Tänk om man kunde få ta en liten egenskap av de man tycker om. Då skulle man ju kunna vara precis den man vill vara.

Ha en underbar helg!

XD


Kärlek.




Det är de små sakerna i vardagen som gör det!

Älskar dej!


Jag e´tillbax =)

Lovade ju ett lite positivare inlägg häromsistens, & nu mina vänner kommer det!

Det är så skönt när man känner att vindarna vänder & jag har gott flow igen. Det har inte med några stora händelser att göra utan mer små saker i vardagen. Har klagat och varit lite gnällig ett tag, men så plötsligt kommer jag ihåg. Att det mesta trots allt handlar om inställning till saker & ting i allmänhet och livet i synnerhet.
Nu är det ju så, att även om man har en i grunden positiv livssyn, så flackar den ju ibland. Man upplever en del problem som olösliga, eller att man helt enkelt inte har lust, tid eller ork att ta tag i det. I slutändan måste man ju alltid göra det i alla fall. Kanske samlar man lite kraft genom att deppa lite & få lite stöd från de man har omkring sej som bryr sej? Så funkar nog jag iaf =)

Så nu tänker jag inte lämna något åt slumpen, utan att arbeta aktivt för att saker & ting ska gå min väg! Det är trots allt bara jag som är ansvarig för mitt eget välmående, och för att min familj och mina vänner ska må bra!
För vad vore jag utan er? :-)
Det gäller att komma ihåg vad som faktiskt är viktigt.

Så hösten må bli vinter ute, här är det bara sol & värme igen iaf =)

See You!

XD

*Snyft*...

Har just sett Benjamin Buttons otroliga liv.

Den är så sorglig.

*snyft*


Fredag...

...:-/
 
Kollar av min facebook. 158 människor skriver om härliga fredag, god mat, gott vin, fredagsmyyys i massor och omtänksamma uppmaningar om att njuta av barnen, vädret & ledigheten, ta vara på tiden, på helgen, på varandra & ...whatever....

Själv skulle jag lätt kunna räkna upp tio andra sätt att spendera denna kväll på, än just hur jag gör det.

Får man säga så?

Eventuellt kanske jag dör....:-/

Motigt. Ja, livet känns en aning motigt just nu!

Min mor ligger som ni vet (?) på sjukhus & har gjort så en vecka. Vet inte riktigt hur länge hon blir kvar, eller hur det ska fungera om/när hon kommer hem. Som tur är , är vi ju en ganska stor syskonskara. Vill inte ens föreställa mej hur det skulle vara att va ensambarn när det blir så här.
Kan konstatera att sjukvården är mycket sjuk. Och man får inte vara för sjuk, gammal & orkeslös när man blir sjuk. För då vill dom att man ska åka hem. Oavsett krämpor, besvär & symtom. Är man då väldigt sjuk, eller kanske inte har en lite bestämd (läs påstridig!) personlighet gäller det att ha anhöriga som har det, och kan säga ifrån. Man blir bekymrad när man tänker på alla gamla & sjuka som inte har det. Det är riktigt sorgligt!

Själv har jag börjat med cellgift. I en mycket mindre dos än vad som ges till cancersjuka människor, men ändå cellgift. Huvudsaken är att det hjälper, eventuella bieffekter får jag försöka stå ut med. Har även varit på ortopeden med tårna som jag tappat känseln i. Han sa åt mej att gå till skoaffärn & köpa schollkuddar att sätta på en viss punkt under foten, & då blir det bra igen. Lätt fixat!

Sen har jag just nu ett eventuellt fall av svininfluensan i huset. Började känna sig krasslig vid 10.00 - totalt däckad & sängliggandes kl. 13.00 & fortfarande endast svaga livstecken:-/ Kan ju vara en vanlig höstinfluensa, men tydligen kännetecknas svininfluensan av snabb insjukning. Annars är symtomen desamma. Bara att hålla koll på andningen då... Själv tillhör jag visst någon riskgrupp i.om. den nya medecinen, men det finns inget vaccin tillgängligt än.  Eventuellt kanske jag dör...??!? :-/ Haha, jag hoppas innerligt att jag har en massa taggiga anhöriga om jag insjuknar =) Annars är det nog kört ;-)

Nog med elände! Nästa inlägg kommer lysa av positiva känslor & tankar...:-)

Till dess,

XD


Less!!

Fy faan vad jag är trött på människor som tar andras ord för sanning. Tänk själv nå´n gån gång; vad har du sett, vad har du upplevt av den här personen? Ja, kanske mer än mej, men döm inte mej för att jag inte reagerar, eller agerar som du gör eller som du vill. Jag går efter vad mina ögon ser, vad mina öron hör och de slutsatser min hjärna drar. Då utesluter jag andrahandsinformation direkt, då jag endast litar på mina egna sinnen till 100%.
Kanske har du rätt, jag säger inget annat. Kanske är jag så "blåögd" som du tycker. Jag utmanar inte dej där. Men du kan aldrig få mej att dömma ut någon baserat på dina eller andras erfarenheter. Jag kan känna med dej, lida med dej, när du berättar, för det är ju din upplevelse - din sanning. Min sanning kommer med mina erfarenheter.
Jag är din vän, tro inget annat! Men om du är min vän accepterar du att jag känner så här!

Jag är så in i bänken besviken!

Ville bara säga det!


RSS 2.0