Snart är det val =)





Feministiskt Initiativ? Någon?

Själv älskar jag min man =)


The road to success is always under construction...

Höger, vänster eller kanske rakt fram....måste verkligen bestämma mej nu! Inte upp iaf! & defenitivt inte ner =)

Ena da´n är jag alldeles tvärsäker, för att ha total beslutsångest nästa.
Försöker samla på mej info men alla har så totalt olika upplevelser & erfarenheter. Och vem ska man lita på i detta läget?

Deadline Torsdag! The final countdown...

Inte ens magkänslan vill ge mej en hint nu....

Men vet ni vad. Man lever bara en gång va? Såvitt jag vet iaf! Och den enda som begränsar mej är jag själv!

om och när är inte frågan. Bara vad...;)

Tjohoo!

John Patrick Seavers

Mitt hat är så hett och intensivt, så jag är alldeles skakig i hela kroppen!

Att misshandla ett litet 2-årigt barn på det viset du har gjort - ett hårt knytnävsslag i magen, lät honom ligga i timmar innan du larmar - och då är det försent.....

Vad har du utsatt honom för under tiden du var "styvfar"? I vilken skräck levde han, under sin tid med dej?
Hatar dej som jag aldrig hatat någon, fast jag inte ens vet vem du är.
Jävla avskum!

Fy faan! Såna jävla idioter som du ska inte skyddas!

Ni ska outas! Så det gör jag nu!

Hoppas du får smaka på samma behandling där du hamnar! Hoppas du går samma "öde" tillmötes!
Hoppas och ber att "what goes around comes around"!

*argh*


Sålänge.

XD

Diggi lo diggi lej alla tittar på dej....(när du går i dina röda skor..)

Det händer saker just så här efter semestertider.
Uppenbarligen har en del par spenderat på tok för mycket tid med varandra i sommar. Så mycket så de rent av lesnat på sina partner.
Jaja, sån´t händer varje år - redan i maj har både Cosmopolitan & Amelia flera sidors reportage om hur man ska "motverka semestersabotören", "njuta av semestern tillsammans (alltså undvika att gå varandra på nerverna)" "hitta glöden" & "ta vara på din relation". Några sidor senare hittar du dock "semesterflirta vilt i sommar", "bästa semestersexet - tre tjejer berättar" eller kanske till&med "otrohet kan rädda äktenskapet"!
Ja, jag vet att ni har sett det.

I det lite mer ytliga skiktet av min bekantskapskrets har det dock gått totalt åt skogen.
Flirten var definitivt inte bra för förhållandet och bidrog absolut ingenting till den alltmer falnande glöden. Tvärtom!
Två relationer i kras & en himla massa barn blir lidandes för att föräldrarna envisas med att under merdelen av året gå som katter kring het gröt och inte orka/våga/vilja beröra det känsliga ämnet känslor.
Sen kommer solen. Och värmen. Och därmed livslusten. Man blir lite solbränd. Tar en kall & "slappnar av". Jämför sej med folk på stranden - oftast & med klar fördel de tjockaste. Och fulaste. Tycker kanske inte att de är SÅ jävla illa egentligen..
Blir en sväng på krogen kanske. Inte vet jag. Eller lite mer Facebook på kvällarna? Lite grannsamkväm? Ingen aning.
Men plötsligt så händer det iaf. Någon träffar en annan. Det är sommar, sol & semester. De avskyr att umgås med sin partner & ungarna bara tjatar & bråkar "oh, gud - de behöver komma tillbaka till dagis"!!
Och så går man då hem, som i ett av desa fall & deklarerar: Jag vill skiljas. Eller som i det andra fallet: Jag har hittat en annan men du behöver inte flytta om du inte vill för jag vet inte riktigt än vart det leder...???!!!

Idag så hampade det sig som så att jag råkade se båda dessa "männen" på stan. För det var just männen som ställde till det i det här fallet.
Döm om min förvåning när jag hittade den gemensamma "felande" länken!
Den ene av dom kom självsäkert spatserande med sin nyfräscha solbrända näsa i vädret iklädd..ett par väldigt RÖDA skor. Den andra stötte jag på i en skoaffär provandes....ett par väldigt RÖDA skor!!

Summa summarum. Otrogna svin som bär sig åt som riktiga idioter & skiter fullkomligt i hur de skadar sin familj & sina barn knallar omkring i riktigt röda skor!

Eller kanske inte. Men jag kommer iaf att vara Jävligt! skeptisk när jag möter på en så´n!
Jag vet dock att två av dem gör det iaf!!

Sålänge.

XD


Cravings...

Vill ha.

Ska ha!



Ugg Australia: Classic Cardy Grey från BRANDOS.se
Ugg Australia: Classic Cardy Grey från BRANDOS.se

 

Så snygga, va?!

 

 


Tror ni jag är tankläsare eller???!!!??

Borttaget & redigerat inlägg!


Okej.

Ännu ett inlägg gjort i impulsiv ilska & frustration!

Tar det med dej som det berör själv istället.

XD


Vardag & så..

Japp. Så är det.

Semestern är slut och vardagen är tillbaka. Inget att göra åtét. Men man får tänka positivt - snart är det jul...:-/

Jul ja. Har lite småångest över jul & nyår faktiskt.

Planen är nämligen att vi, tillsammans med Jonas föräldrar & syster med familj ska spendera 10-12 dagar i Åre. Över just jul & nyår.
Lät som en förträfflig idé när vi först började prata om att resa bort över de helgerna. Men jag tänkte nog mer sol & bad & så. I ärlighetens namn avskyr(!) jag snö & kyla! Sen dras jag ju med höfteländet. Har jag tur kan jag vara i backen två dar..Men, men får man tänka. Barnen kommer att älska det! I alla fall de första fyra fem dagarna..Sen är det Jennie. Jag tror faktiskt inte att jag kan övertala henne till det här. Och hur blir julen för henne då? Var ska hon fira? Ja, hon har ju kille & så - men ändå ...=( Känns sådär, faktiskt. Jag vet att hon är vuxen, nitton år - men som sagt, det känns lustigt. Eller olustigt, faktiskt. Känns inte helt naturligt att hon skulle fira med sin far precis, men man vet ju aldrig...har blivit förvånad förr. Tredje bekymmret är julklappar. Vi åker 70 mil enkel i fullpackad bil. Hur ska vi få plats med det? I vanliga fall är det tvärfullt vartannat år, när vi bara ska in till Motala :-/ Får bli ordentlig reducering på det området i år.
Men mest av allt. Blir det samma sak? Julstämningen & allt. Ingen mening med att pynta hemma iaf. Fast det kanske bara är skönt? Det är väl kanske meningen med att resa bort överhuvudtaget de dagarna? Känns så skönt att tänka så när man är mitt i julstöket, men när det närmar sej igen...får jag ångest & lite ont i magen.
 
Jonas tycker att jag är hopplöst negativ. Men har jag den inställningen kan jag ju bara bli positivt överraskad, eller hur? Nä, jag vet inte. Men förmodligen blir det jättebra till sist, och ett minne för livet - för både barnen & oss. Och jag ska läsa alla de där böckerna som jag köper hela tiden, men aldrig hinner med!
Det kan ju bli hur mysigt som helst...?!?

I Övrigt. Så återgick jag ju till jobb i månda´s. Bara för att upptäcka hur off jag verkligen varit denna semester. Massa att ta tag i förståss, men värst av allt...jag har räknat fel på en hel vecka! I tisdags gick det upp för mig att Formexmässan är denna helg och inte nästa som jag var så säker på. Så i helgen blir det Stockholm & jobb. Men det ska verkligen bli spännande - det är första gången vi ställer ut på Formex och jag förväntar mej succé!!'
Ehh, tur man är flexibel, va!?

Annars. En ganska "närstående" i icke "blodsbandsmässig" mening håller på att driva saker & ting en aning för långt. Jag är 100% säker på var mina lojaliteter ligger & funderar starkt på att peta bort vederbörande från sin lilla räkmacka. För det kan jag! Du är dum som inte förstår att jag (m.fl) genomskådat dej, och what goes around comes around. Har aldrig i hela mitt liv lagt mig i saker & ting på det viset jag faktiskt får lägga band på mej för att inte göra nu. Jag har absolut inte på något sätt någon personlig vinning av det, men jag kan bara inte stå bredvid & se detta hända. Vissa människor lider av total avsaknad av moral och egna förankrade värderingar och det är visserligen sorgligt & tragiskt, men banne mig inte en "ursäkt" eller ett "försvar" för sitt ändå medvetna agerande.
Jag får se hur jag gör!

Mera. Ja det finns så mycket mera jag verkligen skulle vilja & behöva skriva av mej om. Men av olika orsaker kan jag inte göra det här. Funderar på att skaffa ett anonymt bloggkonto =) Jag har ju faktiskt bara koll på vilka ett fåtal av er som tittar in här är....=) Jaja, allt kommer "fram" & kommer visa sig inom den närmsta framtiden iaf.

Såg idag att värmen skulle komma tillbaka i helgen, så ha en underbar helg!
Själv står jag på Formex & har skitkul!

Sålänge.

XD


Väntar...

...på den där magiska känslan av FLOW...

Har ett, eller faktiskt två - viktiga samtal jag ska ringa som bara MÅSTE gå min väg!

Är så jäkla nervös så det kryper i kroppen över båda, men jag vet att jag snart kommer vara stark och oövervinnlig igen =) Lite osäker & ambivalent just nu bara...

...men den måste komma idag helst. Eller senast i morgon...

Sålänge.

XD

RSS 2.0