Blondinbella ...

...åkte ju ut... Satt i telefon med ljudet av på tv´n så jag såg fel...yeahh!!

Äntligen fredag!

Idag har jag haft en riktig struldag. Möte med revisorn fm, bara det är en prövning i sig... Sen har det ena avlöst det andra hela dagen. Tills ikväll då jag telefonen ringde och iandra änden var en vän. En vän som jag har kontinuerlig kontakt med, men som jag egentligen aldrig längre hinner prata med, om ni förstår. Ikväll har vi pratat i över 2 timmar, om viktiga saker som spelar roll. Helt underbart nödvändigt samtal, känner jag såhär i efterhand.
Just nu sitter jag och väntar på min älskling som varit i Italien och jobbat denna vecka. Trist, men samtidigt lite skönt :-)
Njuter faktiskt lite av ensamma kvällar ibland.
Har faktiskt kollat Let´s Dance för första gången. Det stod mellan Kitty och Blondinbella där på slutet. Hoppades att Bella skulle åka, men det blev ju Kitty.
När jag startade upp bloggen försökte jag få brunettina,blogg.se som adress men den var upptagen. Jag är den tjejens totala motsatts i allt så det hade ju varit träffande.. kan bara inte med henne...
Imorgon blir det simhallen med barnen, de bara älskar det. Jag är ju egentligen ingen badmänniska men får väl hänga på då .. Skönt att det är helg iaf!

Duschen väntar,  och en cappuchino(?) i min kära kaffemaskin!

:-)

Nu så....

Okej.

Då har jag just gjort slag i saken och skaffat mig en blogg. Har funderat länge på det då jag förstått att det är ett exceptionellt bra sätt att avreagera sig i, dela tankar och åsikter, analysera andra, deras handlingar eller ickehandlingar, men framförallt kanske sig själv? :-) Skulle vara bra, jag tycker nämligen till och från att jag är lite för komplicerad att förstå själv :-)

Nejdå. det blir nog inte så mycket sånt kanske. Men en liten dag/veckobok för mig själv. Och för er som har lust att läsa :)

See You.

RSS 2.0