__---___------__-------- :-)

Vaknade igår morse, första stegen för dagen gick som vanligt till kaffebryggar´n.

Tyckte golvet kändes lite skumt - tittade ner, för att upptäcka att det är helt "uppvridet"...
Fukt.
Idag har vi dragit ut diskmaskinen, och kan konstatera att den är intakt och inte läcker. Fasan är ju att det är den vattenburna golvvärmen som är orsaken - har inte lust att få hela köket uppbilat precis...

Har ringt försäkringsbolaget. Som tur är, är jag verkligen övernoga med försäkringar - både på hus & hem och alla familjemedlemmar så det ser inte ut att vara några problem iaf. Men vi måste ju byta golv i vilket fall, vad som än är orsaken.
Funderar på att klinkra, samma som i hallen. Vi får se..

Så´na här trista grejer har alltid en förmåga att ramla in som ett brev på posten när det är som minst passande lixom..
Har ju fortfarande inte hittat nå´t nytt jobb - officiellt arbetslös sen 1/12 nu - håller på att bli fullständigt tolkig på det! Det passar absolut inte mej att "gå hemma" såhär. Har inte ens anmält mej till A-kassan än - skickat in alla papper & så, det är så jäkla bökigt och jag var så säker på att snabbt hitta något nytt. Nu var det ju en dum tidpunkt - inte så många som tar in personal just vid jultid, och jag vet att det löser sej - men jag har jäkligt dåligt med tålamod där.
Jag blir så jävla provocerad av somliga runtomkring, som har jobb & så, men gnäller & sjukskriver sej hela tiden.
Jag vill inget hellre än att komma in i arbetsrutiner igen - medans andra bara vill vara hemma & dra.
Jag byter gärna!!

Har varit på en del intervjuer - kom senast som nr 2(!) av 215 sökanden på en tjänst. Men då kan man ju lika gärna vara nr 167...när man ändå inte fick det.

Autotech går iaf lysande - har fått en rungande start, och det är ju jätteskönt. Även om jag sköter en del där - har jag alldeles för mycket tid över, men får absolut inget gjort hemma iaf.
Och eftersom jag blir stressad(!!) över all min "fritid" så reagerar kroppen med att bråka med psoriasisen såklart.

Som grädde på moset har jag börjat få jäkligt jobbiga biverkningar på cellgiftet - som har fungerat så bra (förutom tröttheten då) i över ett år nu. Nu när jag tar dem, får jag idiotvärk i kroppen och lustiga obehagskänslor så jag vet inte vart jag ska ta vägen emellanåt. Känns som jag har 40 i feber, och vill typ bara krypa ur skinnet..

Ja. Jag vet att jag gnäller. Ska gräva ner mej en dag till bara. För vet ni, sen är det ett nytt år igen!

Jonas & jag har en plan över vårt nya år - och jag har en "löfteslista" jag ska pricka av!

* Vi slutar röka 1/1 2011! Det får vara slut med det nu. På riktigt!
* Jag ska kontakta reumatologen och ta tag i min medecinering.
* Jag ska ta tag i min rosacea - fixa en remiss till hud, och inte bara låta det va längre.
* Vi ska röra mer på oss! Zumba framför MTV kanske..=)
* Vi ska inte unna oss det där goda glaset rött i vardagen, så ofta som vi gör!

Det finns ett par punkter till faktiskt - men de håller jag för mej själv än sålänge =)

Hörrni. Om vi inte hörs innan - så hoppas jag att ni allihop får ett fantastiskt nytt år! Ingenting kommer av sej självt - man får bita ihop ibland & kämpa på. Men det finns faktiskt också perioder när allt flyter och livet är alldeles underbart! Inga toppar utan dalar, eller hur :-)
2010 har jag kännt av stämningen i dalen lite för mycket. Men.
Jag ska till toppen 2011!

Hänger ni på?

Gott Nytt År!!

Sålänge.

XD

Jul & så.

Här i Ullekalv är det stök & bök ikväll. Imorgon dundrar hela släkten in på vår årliga annandagsmiddag.
Jättetrevlig tradition, men eftersom folk i vår släkt - inte har nå´t vettigare för sej än att yngla av sej hela tiden, börjar det snart vara fysiskt ohanterbart att samordna alltihop.
Vi har iaf gjort en kraftansträngning - och det ser ganska positivt ut för närvarande. Det finns sittplatser till allihop (45 st).
Vad gäller maten, ja det återstår att se :-)

Tar en paus just nu, och ett glas vin för att fira den! (pausen, alltså..) :-)

Julafton var vi i Motala iår - kör ju växelvis vartannat. Var tillochmed ute & tog en liten promenad på Varamoisen. Sen frös jag så örona trilla av i tjugo minuter efter det, botades dock snabbt med snapsarna till maten.

Somnade sen som ett barn, när jag kom hem - sov typ inget natten till julafton, efter en incident som innefattade ren galenskap & ett tiotusenkronors djupt hål i plånboken - och fler tallrikar vid middagsbordet varje dag framöver....

Galenskap ja. Det är hela julklappsgrejen med. Varje år. Fast man säger att man ska nog "dra in lite på´t" iår...
Jo kanske att paketen blir aningen färre - men värdena på de som är tenderar att typ dubblas varje år. Lustigt!

Själv fick jag tre paket. Rattmuffen var den bästa! Panikinköpt av Jonas, på macken - för att han råkat se att jag köpt ett till han - från barnen. Vi har annars slutat byta med varann - köper istället nå´t som vi behöver/vill ha - eller tar en hotellweekend någonstanns. Eller nå´t.

Förövrigt. Är jag skittrött på er allihop som bara myser överallt hela tiden. Med barnen, älsklingarna eller bästaste sötaste vännen. Varenda status på FB är bara soffmys, bubbelbad, delikatesser, gott vin & tända brasor...
Jodå, vi gör nog iofs samma sak här i Ullekalv emellanåt - MEN UPPDATERAR INTE DET HELA TIDEN!!!

Har ju vänner som inleder med "morgonmys med älsklingarna - frukost i sängen" fortsätter med "mysdag i snön med varm chocklad", går vidare med "mysmiddag med vin, tända ljus & <3´at" för att avsluta dagen med "soffmys & en bra film"... Herregud. Kul att ni är i harmoni med er själva & alla runtomkring. Visst. Men akta er så ni inte "myser" ihjäl er bara...=/

Nu. Duka. Och kanske "mysa" lite med om jag hinner. Har ju vin i glaset. Tänder väl brashelvetet med då, då.

God Fortsättning iaf! Snart är det nytt år, och då ska vi förändra världen.

Eller hur?!

Sålänge.

XD



Heartace...



En pappa efterlyser sin av mamman "kidnappade" son.

Hur kan man göra så?

=/


Men hallå..

..? Visst är det bra att vara snäll? Sådär följsam & smidig - som ALDRIG skulle vilja ställa till något, vara i vägen och ber om ursäkt för att man typ finns då? Såná människor retar ihjäl mig - jag blir fullkomligt galen!
Jag vill bara slå nå´t hårt i huvvet på dom, och tvinga dom att ta, bara en aning plats nå´ngång.

Mötte ett riktigt typexempel på City Gross. Eller två faktiskt. För hon hade sin formstöpta man med sej...
De hade alltså handlat två stora! kundvagnar. Fullproppade! För att inte bryta mitt numera invanda "oflow" så valde jag ju självklart att ställa mej efter dem, och inte kassan bredvid som gick 3 ggr fortare.

Jag insåg inte först att de hängde ihop - utan trodde att de bara var två av varandra oberoende kunder med varsin fullproppad vagn.
Kvinnan då står först och börjar sakta men otvivelaktigt säkert - att packa upp sina varor på bandet. En och en...Med streckkoden vänd motkassörskan..För det har hon lärt sej - och inte vill väl hon vara en anledning till, eller en bidragande orsak till att den stackars 18-åriga tjejen ska få svåra besvär med högerarmen och kanske bli sjukskriven, eller hujedamej förtidspensionerad vid 53...=/
Jo, alltå. Bra & snällt & omtänksamt tänkt & allt...MEN DET TOG HENNE 15 sek PER VARA ATT LOKALISERA STRECKKODEN!!!
Efter en stund sa kassörskan - lägg bara på..jag vet var de är, det går så smidigt så.
Oh men nej! Det går så bra..Det mesta har ju bara 4 sidor..thihi..hi..

 Herregud!

T.o.m hennes man började skruva på sej. Jag visste ju då inte att det var hennes man - så jag gav honom den "blicken" nivet..."Herregudblicken" - som man väntar sej att få samma tillbaka, ja, vi tycker likadan´t..Tålamod, tålamod måste man ha med vissa människor..=/

Men det fick ja´inte..han tittade lixom som han skämdes på mej och sen började han pilla med lite rabattkuponger han plockat till sej på vägen genom butiken.
När kvinnans vagn var tom så började han plötsligt plocka ur sin vagn och lägga sina varor efter hennes. Utan att lägga en "pinne" emellan!?
Och en och en...med streckkoden noga vänd mot kassörskan..?

Då skämdes jag en aning för "Herregudblicken"...

Sen skulle det betalas då. Med kort. Kan jag ta på 100.- över summan?

Nä, sa den tjuriga kassörskan vars tålamod var hårt prövat. Jag har bara en hundring lös i kassan.
Vafan?? GÅ O VÄXLA DÅ?? Ville ju jag säga.

Paret sa dock ingenting..mer än, nähä - vad tråkigt för dej,kort om växel...synd..Det går så bra ändå..Jag tar ut i automaten - går ju ändå förbi..thihi..
-Men oj, utbrast plötsligt mannen bestört..alla rabattkuponger!! Ursäkta fröken - jag glömde..

- Nu är tyvärr det försent, sa fröken kassörska irriterat. Det är kö, många väntar!

-Ja förlåt, förlåt så mycket sa gubben, med en ursäktande blick till mitt håll..
Kassörskan tittade på mej, och hon gav mej den där blicken. Nivet. "Herregudblicken"....Tålamod, tålamod måste man ha med vissa människor..=/ Och jag såg att hon förväntade sej att få densamma tillbaka?!

Vet ni. Jag blev förbannad!

Min irritation bytte plötsligt sida där..

Jävla. Dålig. Service. Så tänkte jag!

De har precis nu handlat upp hela sin julbudget här, och det har tagit sjuhundra år i istider, jag veet! Men ser du inte? Att det är synd om gubben? Och tanten?!
Det går bra, sa jag - klart han ska ha sina rabatter! Efter allt omtänksamt slit för din skull här, fattas bara annat!!!

Äntligen hemma nu iaf! Lagat god mat - tömt upp ett gott rött.

Ha en skön helg allihop!

Sålänge.

XD

RSS 2.0