Underbara Ullekalv :-)

Sitter med en kall öl på altan & skriver. Härligt!
Hmm.
Om ni tycker att en del av mina inlägg sista tiden varit konstiga, så har ni rätt.

Jag är en känslomänniska. En impulsiv känslomänniska dessutom. Inte nog med det. Jag är en oteknisk, impusiv känslomänniska.

Marigt!

Ibland flyger faan i mig & jag måste bara skriva av mej. Jag har en blogg. Då gör jag det. Men ibland ångrar jag vad jag skrivit, känner att jag kanske utelämnar någon, eller ännu värre - sårar.
Så då loggar jag in igen när jag lugnat ner mej. För att försöka ta bort ett visst inlägg. Men jag vet inte hur man gör? Så då tar jag bort texten. Men då måste man lämna en rad iaf. Helknäppt. Om nå´n vet hur man gör så hojta! Skulle behöva lära mej det :)

Helgen som varit. Jonas kom hem i fredas morse efter att ha jobbat hela natten, sov en timme på min soffa på kontoret & så full fart igen. På kvällen var svär här, och vi grilla lite. Lördagen jobba Jonas på Göta Kanal, hem & pussa ungarna - sen till Södertälje. Kom hem 02.00.
Ungarna var hos svär nå´ra timmar så jag åkte ut till Viby, & handla massa fina blommor & plantor. City Gross med en sväng hann jag med. Passa på att frosta av frysen,och städa mitt fina skafferi när jag ändå var igång :)

I morse fick jag frukost på sängen :) Härligt.
Med en fantastiskt fin blomsterkvast, förmodligen inköpt på en mack på hemvägen inatt =)Men verkligen fantastisk :)Vilken man jag har!
Sen stack han till Göta Kanal igen & jag & barnen har rensat land (vi har ett, men det låter bra:-), ett land, flera land;)), och planterat i krukor.
 
När Jonas kom hem, åkte jag till Skänninge & hämta Jennie, & vidare till mamma. Tog med henne ut och gick en sväng - jätteskönt!
Jonas drog igång fyrhjulingarna igår, så när jag kom hem var det fem ungar som rasa omkring på varsin maskin...kul för dom - men man blir helt dum i huvet av det eviga motorljudet...

Nu har Jonas lagt sej en stund med barnen. Vid tio ska han upp till Södertälje igen. Ännu en natts jobb. Själv blev jag lite rastlös.
Efter en stunds letande i garaget hitta jag röjsågen eller vad det heter,så nu har jag snaggat kullen med:-) Och gjort matlåda tills i morgon:)

Ja. Så allt är okej. Hörde dock "Tears in heaven", och "The Rose" i bilen idag.
Fick stanna & storgråta, när jag blev själv.
Antar att det kommer vara så ett tag...Men det känns ändå bra att gråta. Inget konstigt med det. Jag sörjer. Och det kommer ta tid. Lång tid!

Tack för att ni finns, och står ut med mej!


Sålänge!

XD

Explosion contra implosion..

...kan inte bestämma mej riktigt.

Jag är inte klok...:-/

Just nu gick det upp för mej hur allt som hänt de sista veckorna har påverkat mej & saker runt omkring mej.

jag måste ha varit totalt avstängd, total mental härdsmälta.

Men jag ska ordna detta på ett bra sätt, det lovar jag!

Nu ska jag sova!

A lot of work needs to be done =)

Sålänge!

XD

Hej, vad heter du då?

-Jag heter Evert & jag har en groda i fickan..:)

Har just kommit hem efter en underbart konsert/show i Lagmanshallen. Alla kommunens sex-åringar (förutom en eller två med scenskräck :)), underhöll oss sprickfärdigt stolta föräldrar i en hel timme :)
Helt fantastiskt :)

Vad har hänt sen sist då?

Jo begravning i fredags.
Helt fantastiskt fin! Ljus & mycket sång & musik. Så mycket vackra blommor. Det var närmare 80 personer på minnesstunden efteråt. Man blev varm av det, mitt i sorgen!
Tänkte lägga ut en bild, men just nu känns det olustigt, nästan bizarrt. Så det blir ingen.

I helgen har vi tömt mammas lägenhet. Städfirma beställd till idag.

I lörda´s var vi hos Jocke & Camilla på lite grill & lite rött. Fast just när vi skulle dit, ringde Jonas mobil & han fick veta att han var tvungen att vara i Södertälje 02.00. Så han fick dricka cola, stackar´n.

Sönda´s kväll blev jag & barnen bjudna på grill i Karmå´n. Så bra viharettva? :)

Sen var det måndag & Jonas åkte 40 mil bara för att vara med Olle på hans först friidrottsträning i Skänninge.
Och idag åkte han samma 40 mil, för att få höra lite skönsång i en timme...

OMG - Visst är han väl amazing, min man :-)

Sålänge,

XD

Den värsta dagen i mitt liv..

Ja. I morgon kommer att vara den absolut värsta dagen i mitt liv.

Hitintills har det nog varit min fars begravningsdag, men att gå på sin egen systers är värre.

Ni kan väl tänka på mej i morgon vid tiotiden?

Kram.

XD


Två former av smärta..

Hej alla underbara :)

Måste börja med att gnälla! Jag har så hel*e*iskt ont i ryggen så jag kan inte stå, gå, sitta eller ligga! Det är faktiskt riktigt synd om mej..:)

Sen.
Tack för alla era goa´& medkännande mail & meddelanden den sista tiden. Ni får gärna fråga - jag svarar på det ni undrar o så. Men ni ska veta att jag mår under omständigheterna ganska bra. Jag vet att jag alltid kommer att undra över en del, & alltid sörja min syster, men jag kommer överleva. Det kändes inte så för 1 vecka sedan!
Det är begravning på fredag, och det kommer bli så fruktansvärt svårt. Men otroligt vackert! Det vet jag! Och tills dess får allt bara gå dag för dag.

Det har varit så jobbigt & smärsamt. Man hittar på nå´t sätt olika anledningar till att anklaga sig själv, man får av någon anledning dåligt samvete. Om jag vetat att hon inte skulle finnas om ett år så hade jag spenderat mer tid med henne. Tagit mig tid till den utlandsresan vi planerade, & spaweekenden förrståss. Men det enda man kan göra är att lära sig av det. Hon visste inte att hon skulle dö. Det visste inte jag heller. Vi trodde att vi hade all tid i världen. Vi kan åka i höst - när det är billigare, eller vi åker då, när du fyller år. Vi ska göra det & det. Då. För då passar det bättre. Risken är att det alltid passar bättre..lite senare. För man har alltid så fullt upp.

Annelies begravningsdag nästa fredag. Dagen innan pingstafton. Men jag kommer ihåg samma dag förra året.
Av någon anledning var barnen hos farfar & farmor. Och Jonas som vanligt(?!) iväg o jobba. De har ju högsäsong innan alla broar ska igång.
Annelie kom ut till mej på eftermiddagen. Det var kanonväder. Vi åt kallrökt lax, hovmästarsås & potatisgratäng. Delade en flaska vitt & pratade hela kvällen. Dagen efter låg vi på solstolarna på altan & bara pratade & njöt. Det var skönt när solen var framme med när den gick i moln, drog vi över oss en pläd en stund.

Vi vet inte om alla människor man älskar finns kvar i vårt liv i morgon. Vad som helst kan hända. Det låter som en klyscha - men jag tänker iaf ta mer vara på tiden mer aktivt. Och verkligen göra de saker som jag vill göra. Och släppa de saker som iaf inte betyder något!

Anledningen till att jag känner lite positiv energi strömma igenom mig igen är främst min alldeles egna underbara familj! Min fantastiska underbara man & våra tre otroligt underbara barn! Sen återigen; våra suveränt fina,roliga, omtänksamma, jättefantistkunderbara vänner som alltid finns för mej & oss! Jag vet att jag sagt det förr - men ändå! Jag är så lyckligt lottad!
Och det ska jag påminna mig själv om hela tiden!

Sålänge!

XD



Life is a bitch..

...but i´m a bitch too.

Livet är jävligt just nu. Dessutom finns det "somliga" som älskar att strö salt i sår, eller bara jävlas i allmänhet..
Kanske har det varit så hela tiden, men jag inte reagerat förut, för att jag känt mej starkare & inte tagit notis.
Till er; notis tagen. Räkna inte med mej längre.

I vissa situationer, eller under olika omständigheter i livet upptäcker man vilka som är ens riktiga vänner. Med det inte sagt att övriga är ovänner - för det vill jag helst inte ha några.
Men urskiljningen blir noggrannare (finns det ordet?), och gränsen mellan vän, kompis & bekant tydligare. Ju äldre man blir, & ju mer erfarenheter man samlar på sej...

Mitt liv just nu är en berg&dalbana. Vissa dagar går det bra, andra är kaotiska. Min älskade systers död, är den största anledningen, men det finns flera andra omständigheter just nu som gör det hela ännu "värre". Men det är saker som går att lösa.
Jag säger ofta/och har ofta sagt; Ödsla ingen energi på saker du inte kan påverka. Lägg den på det du kan förändra. Det är så man måste leva!

Så nu gör jag det! Igen!

http://www.youtube.com/watch?v=zQNQHMLJzG4

Sålänge.

XD


Saknar..

Jonas kom hem från Stockholm idag. Tömde upp ett glas rött till mej, & deklarerade att han skulle iväg & jobba natt :( Så han gick just & lade sig med barnen..

Vet ni vad jag gjorde?
Jag tog telefon och slog 182..innan jag fatta vad jag höll på med..

Jag vet att du inte finns för mej längre.., men kan iaf inte fatta det.

Varför?
Visste att du stod mig nära, men har inte insett exakt hur nära förrän nu..när det är försent..

Jag behöver ju prata med dej nu! Behöver ett ärligt & uppriktigt bollplank, peptalk & dina goda råd! Ibland var vi som + och - i våra diskussioner, men jag vet att vi njöt av dem, lärde av dem, och hade roligt i alla fall.

Satans Helvete!! Och Faan!.....hjälper inte..

Regnet öser ner. Inne och ute.






Oväntat besök.

Barnen var så trötta ikväll. Emil somna redan halvsju & Olle en halvtimme senare. Skulle precis sätta på en kopp kaffe, då jag i förbifarten slängde en blick ut. Och såg en bil jag kände igen..

Tänk vad lite oväntat besök, en vacker orkideé och lite "himmel&jordsnack" kan göra underverk! :-)
Tack underbara du för att du kom! Jag blev så glad!

Känner livet inom mej igen. Litegrann iaf. Så jag vet att det finns ett ljus nå´nstanns. Nå´ngång!

Imorgon ska jag klippa av mej håret. Ett infall förståss. Som vanligt. Men vad är det värsta som kan hända då?
Att jag ser för djävlig ut? Ja, det gör jag ju redan...:-/

Tänker ta en tidig kväll.

Sålänge.

XD

...:-(

..Idag är det 1 vecka sedan.

Fattar bara inte. Fortfarande.

I normala fall hade jag lagt ut en bild från Olles 7 års kalas idag. 17 glada, sorglösa barn. Kladdkaka, glass & grädde på filtar på altan. Stora godispåsar, myrulven (Jonas) som skrämde barn på skatt jakt i skogen, frågesport, , tävlingar, & en massa andra saker.

Men det gör jag inte.

Kanske en annan dag.

Kram.

XD


Älskade syster.

Söndagen den 2.a maj hittade jag min älskade syster död i sin säng.
Hennes kropp, som genomgått 23 operationer hade sagt ifrån. Den orkade helt enkelt inte mer.

Ett vacuum.
Jag är tom. Halv. Amputerad och lemlästad utan att hinna förstå någonting.

Paniken kryper i mig hela tiden. Hysterin hotar ständigt under ytan. Jag vill bara att du ska komma tillbaks...

Älskade syster. 

Jag kan inte tänka mig ett liv utan dej. 



http://www.youtube.com/watch?v=DZWGo_aJ2iE










RSS 2.0