Okej...

...jag vet att jag är impulsiv! Det är både på gott och ont. På ont är ju att jag ofta(!) kan ångra saker jag sagt eller gjort förhastat, förståss. Ofta förändras ju inställningen till saker eller händelser när man får lite distans till det. På gott då? Jo, man tar ju ofta initiativ till, eller hoppar på saker som man kanske inte skulle göra om man tog sig tid till att fundera, överväga eller tänka närmare på. Det gör ju också att man träffar människor man inte skulle träffa annars, utsätts för saker och situationer som man skulle undvika i "vanliga" livet etc.

Jo, nu har jag återigen gjort något vansinnigt impulsivt. Satt & hade så vansinnig tråkångest på jobbet häromdan. Titta ut genom fönstret och kom på att jag saknade solen. Intensivt!! Så intensivt så jag googlade fram fritidsresor,se och hade 10 minuter senare bokat en All Inclusive på 4-F-ígt hotell på Rhodos. Högsäsong! Familjelägenhet, nybyggt, markplan, utgång direkt till pool. Bamseklubb. Rubbet!!  Kostar multum.... Känner några som åkte All Inclusive till Turkiet 10 personer för 5000.- kr billigare....

Okej, nu har jag fått distans. Vad gör vi nu? Jonas är helt inställd på att fullfölja detta och satsa hela semestern på ett kort på Rhodos. Kanske.... eller?

Nu hänger det helt på Åsa & Stefan. Åsa tyckte vi kunde boka ett par veckor senare och att vi skulle åka tillsammans. I morgon ska Åsa, jag, Jennie Och Moa till Linköping. Jennie & Moa får shoppa och Åsa & jag ska till Ticket och se vad vi kan samordna. Jag har resan öppen till måndag, så kanske blir det så att vi åker nå´nstanns ihop istället.

Ser ni vad jag menar? Om jag inte av tråk och impulsivitet bokat denna resa, kanske vi aldrig funderat på att åka på semester tillsammans? Vi har många goda vänner som vi älskar och uppskattar till tusen ( ni vet vilka ni är :-))men, helt ärligt...Det finns inga som jag hellre firar semester ihop med. Vi känner varann så väl,sen flera år tillbaka, och är av samma skrot & korn. :-) Kan säga vad vi tycker, tänker,känner - rakt ut - utan konstigheter!

Så på gott och ont.... det skulle vara skitkul!

Oj, vad ...

Oj, vad vi har varit sjuka!
Det blev inte simhallen men väl busfabriken förra lördagen. På kvällen var vi hos Åsa & Wass o åt gott. När vi kom hem tyckte jag Olle var lite varm. Tog tempen - 40 grader. Sen blev Emil sjuk och jag och Jonas. Det ä 10 dagar sen och idag är Olle och Emil feberfria. Jag är dålig än, har inte varit så här sjuk på 10 år!
Typiskt nog så var ju Klockor & Smycken mässan i helgen också. Jag kunde ju inte åka upp, men de klara sig nog bra utan mig :-) Snyggaste montern på hela mässan hade vi iaf!

Kan bara inte sova ikväll, så jag sitter här nu och dricker en kopp grönt te, och lyssnar på Jonas som snarkar högljutt.
I morgon fyller han 39 år. Jag har ju inte varit hemmifrån på 8 dagar ( totalt utslagen, sa ju det :-/) så jag har ju inte kunnat handla någon present från barnen ens. Men vi bestämde att vi säger att han fyller på fredag så grattar vi då :-) I morgon åker han iväg o jobbar o hem igen fredag, och barnen ska till farfar &farmor.

Nytt försök & sova nu,
 
Gonatt :-)


RSS 2.0