Söndagkväll...

....ännu en helg som är över innan jag typ har fattat att den börjat. Hinner inte med en tredjedel av det som jag planerar att hinna göra under helgen. Kanske är för oorganiserad helt enkelt :-/
Veckan som gått var lite småstrulig. Jonas i Trollhättan & jobba o Olle maginfluensa. Tur man har pensionärer till svärföräldrar som kan ställa upp och hjälpa till när det kör ihop sig, tack till er :-)
I lördags åkte jag med barnen på teater i Folkets Hus i Motala, med Lotta & Anna. Det var Pettson & Findus, och barnen tyckte förståss att det var jättebra! Det var jätteskönt väder så på em så drog vi fram 4-hjulingarna ur garaget. Lite bök med startkablar etc så var det fullt drag här sen :-) Ungarna är verkligen duktiga, men i veckan ska skyddsvästar inhandlas iaf!
Ser lite otäckt ut när de kommer farande i skogen....mamma blir nervös...:-/
I dag blev det simhallen, som 8 söndagar till framöver, Olle & Gabbe har nämligen börjat simskolan. Jonas o Emil var med förståss, Emil är helt tokig och hoppar & "dyker" raklång på magen (!) Ajajaj...men han känner inget..
Matilda & jag satt i den varma bubbelpoolen & njöt!
Hann med en sväng till Mormor Millan på en fika med, det var länge sen.
En familjepizza på Martins sen, och det var dags för Jonas att åka iväg o jobba i natt. Hoppas han hinner hem & sova ett par timmar, för 09.00 i morgon ska han va på käkkirurgen och operera bort en jävlig visdomstand Jag är inte avundsjuk ....:-/

Visst ja!! Det bästa med denna helgen höll jag på att glömma, 7 rätt på travet!! Lite tillskott i kassan,tack vare " Lasse Latex"!! :-D


See You!





Tiden flyger...

...& det var länge sen jag skrev. Fattar inte hur Katrin, Alex & Blondinbella hinner med :-O

Ja, så blev det iaf. Vi reser till Rhodos Kallithea med goda vänner den 9 augusti. Enda "backet" är att vi kommer hem sen kväll dagen innan skolstart, då Olle ska börja 6-års på Egeby, och Jennie sitt tredje år, men det får gå! Det ska bli så underbart skönt!!
Annars rusar tiden förbi, jag fattar bara inte vart dagarna tar vägen. Det har varit mycket på jobbet, Emil har varit sjuk igen, utvecklingssamtal, shoppingraider på Ikea för att möblera Olles och Emils nya rum, spackling, tapetsering, "travfest", och på torsdag åker jag till Danmark igen. Möte under fredagen och personalfest på kvällen. Det är maskerad med cowboytema och det ska bli hur kul som helst :-) Hemma igen lördagkväll, och sen hela söndagen uppbokad. Fullt ös!
Jonas var iväg och jobba igår, snäll som han är tog han omvägen över Gävle (16 mil!) för att hämta delar till min servis som jag hitta på Blocket. Snart är den äntligen komplett. Ikväll jobbar han med, beräknar vara hemma 05.00 inatt, jobbar i morgon och sen ishockey LHC kvällen. Sen åker ju jag.... Ja, vi sliter ju inte på varann iaf , man får ju se det från den positiva sidan :-)
Barnen sover, det är lugnt och skönt i huset, bara jag och ett glas vitt vin, faktiskt :-) Nu ska jag prova min "cowgirloutfit" slå på tv´n och se om den där Rosing nå´nsin kan hitta rätt. Sen är det ju "Desperate Housewifes"...
En perfekt kväll i mina ögon!

See You :-D

RSS 2.0