Peace & Love juni 2009



Hade förmånen att få vara en av de få som fick gå backstage på Peace & Love festivalen.
Detta är frontfigurerna i Headforce, vet ni vilka dom är så skriv i kommentarsfältet.
Han till höger hälsar iaf att han är ekonomiskt oberoende, gillar promenader & lugna hemmakvällar. Kan även tänka sig en mer fartfylld trubadurafton. Är inte omöjlig för hysteriska partynätter med girls, drugs & rock´n roll. Svärmorsdröm. Eventuellt. Om man har en fördomsfri & vidsynt svärmor med hög acceptansnivå. Monogam. Om du vill. Annars inte....


Intresseanmälan i kommentarsfältet, vidarebefordras till deras manager.


XD =)


Sol ute, regn inne...

:-(

Mamma legat på lasarettet några dagar, konstiga symtom, men alla prover varit bra. Nu tror de dock att det kan vara någon propp i nacke/huvud, så det blir medecin mot stroke. Men hon får nog komma hem ikväll iaf.

Jaha. Var på reumatologen igår, på vad jag trodde var en uppföljning på kortisonbehandlingen i höftleden. Och fick samma diagnos på höger axel. Inflammationerna sprider sig i kroppen, och jag är tydligen dålig på att höra kroppens signaler... så jag har fått skador på skelettet i axeln, då jag bara gått och haft ont & inte kollat upp det.
Så nu vill de att jag ska gå en kurs i självhjälp & kroppskännedom, eller nå´t. Låter lite flummit så jag sa nej direkt. Dä
remot ska jag nog försöka vara lite mer uppmärrksam nästa gång. För det lär tyvärr bli en nästa gång.
Blev iaf erbjuden bromsmedicin. Låter som jag har HTLV3.. :-/ En spruta i veckan typ resten av livet, varje spruta kostar 10 000.-! Som tur är behöver ju inte jag betala det iaf =)

Jag vantrivs med saker & ting just nu, och behöver göra en del förändringar. Och det är väl inget annat än att ta tag i det :-/

Hoppas solen stannar ute iaf :-)

XD

En liten fågel i kaminen.....


Thumbnail

Dålig bild, men den här lilla stackaren hitta Jonas i kamin häromkvällen. Nu flyger den omkring i frihet igen =))


Regn & sol....

Hej =)

Nu är midsommarhelgen över och framför mig ligger några arbetsveckor igen, innan nästa ledighet =) Man jobbar ju för att kunna vara ledig, som nå´n sa häromdan, och lite sanning ligger det nog i det, fast jag nog har världens bästa jobb :-)

I år var vår midsommarfest i något mindre omfång, om man så säger...blev lite för "vilt" förra året...:-) (men kul var det!)
Vi hade det lite mer städat i år, men lika trevligt iaf! Tyvärr fick vi sätta upp det där stora eländestältet för vädret var ju inte helt med oss, men det blev jättemysigt med långbord & värmeljus & härligt sällskap.
Vi ( eller några av oss) åkte en kort sväng till hembygdsgården, Emil i turtlesdräkt förståss. Alla barn utom Vendela tvärvägra att ens titta på dansen, så vi åkte hem & fikade med glass & jordgubbar i stället. Sen fortsatte kvällen med grillning & ytterligare några anslöt sig. Ja, det var kanon =)

I lördags lämnade vi barnen i Motala, hämtade Jennie i Skänninge & åkte till Vadstena och åt. Jättemysigt & kul att göra något med bara Jennie. Tiden vill lixom aldrig räcka till som man vill. Jennie övningskörde, hon har verkligen känsla för att köra bil. Jätteduktig! Tog svängen förbi Åsa & Wass för en kvällsfika på deras nya fina altan.

Har även hunnit med en sväng förbi Lotta & Tobias, & kollat in deras nya fina hus. Kanon, med lite ovanlig & spännande planlösning. Nu känns det ännu mer som att vi lixom aldrig blir klara här. Nej, jag ska inte gnälla, vi är på god väg, och har ju dessutom sparat en mindre förmögenhet på att göra på vårt sätt!!
Ja, som ni förstår har vi ju inte hunnit med så mycket här hemma. Vi har ett stort lass grus & ett lika stort lass matjord framför altan. Stenläggningen har varit lite lagd på is. Men det hinns!! Vi har gott om tid, semestern ligger framför oss. Vi sitter inte i sjön...osv...osv...( pepp-talk för mig själv, om ni undrar =))

Årets fest börjar närma sig, ska bli så otroligt kul. Årets fest är alltså Åsas 40-årsfest. Hon har hyrt kvarnparken och temat för kvällen är 80-talet. I helgen ska vi samlas några stycken (inte Åsa då!) & grilla, prova kläder & peruker & dricka lite vin.
Måste leta upp videokameran (eller heter det dvdkamera??) Det enda som fattas för mig är ett par vita, platta pumps. Har du några att låna ut i stl 39 kan du höra av dej!! =)

Vecka som kommer ser ut att bli varm & skön, hoppas ni får njuta av dagarna utomhus - själv spenderar jag dagtiden på kontoret :-/ Ska ha fönstren öppna iaf =))

M & J. Vet att det känns motigt nu, men efter regn kommer solsken. Är säker på att allt löser sig!! Tänk positivt!

Ha det bra, kram!

Tina


Hej alla trogna =)

Ny vecka, nu är det nedräkning, längtar så efter semester. Har faktisk bokat hotell några dagar i Halmstad senare i juli ikväll - så det måste bli sol i alla fall de dagarna. Får bli lite såna där "kortresor", ska ju till Rhodos i augusti :-)
Helgen har gått i barnkalasens tecken, Olle har varit på 2st, och Emil har själv haft ett. Har varit kalas varenda helg hela våren tror jag. Jo, det är kul att de har många kompisar men det ska bli skönt med en "kalasfri" helg, så man kan planera lite annat. Ikea t.ex. Behöver ju handla lite möbler till "nya" allrummet, gardiner m.m.
Ska även sätta mig & planera nya "skafferiet". Har fått dryga 2,5 kvadrat till förfogande =) Vill ha lite gammeldags stil på det, men moderna grejor - utdragbara "lådor" till drickabackar etc. Jaja - angenäma problem.
Inte lika angenäma problem på jobbet, då internet inte vill fungera längre stunder. Vet att flera företag i Mjölby har samma problem - hoppas Telia löser det till imorgon för mitt tålamod med såna saker är noll! Sånt ska helt enkelt bara fungera!!

Annars är midsommarplaneringen i full gång, ska bli så kul! Hoppas bara Ilona håller igen - själv är hon säker på att vattnet kommer gå när hennes Jonas lagom tagit tredje snapsen. Ja, sprickfärdig såg hon nog ut igår, haha..=)

Sova tidigt, haft så jäkla ont i örat så jag knappt sovit inatt. Började ringa hvc 08.00 i morse. När jag fortfarande inte kommit 09.15 var jag så förbannad så jag struntade i det. Så idag har jag gått på värktabletter hela dan. Överlever nog, men tycker synd om gamla och sjuka som inte orkar med sånt. Undrar vart man vänder sig och klagar, om man nu inte vill sätta "veckans ris" i corren då.

Ha en underbar vecka, det ska jag!

Kram!

Jag vet...

Jag vet att jag varit slarvig med att uppdatera ett tag, men jag har inte haft tid. Och om jag har haft tid har jag inte haft ork. Eller lust. Men nu har jag både tid, ork & lust =)

Förra veckan var jag på seminarie i Danmark i jobbet. Har ju min arbetsgivare förlagd där. Det var intensivt, många länder representerade (nio tror jag) så allt hölls på engelska. Det gick riktigt bra men man blir trött av att behöva vara så uppmärksam & koncentrerad hela tiden, så man inte missar något.
På fredagkvällen var det lite aktiviter i teamwork, kommunikation, logiskt tänkande etc. Det var bl.a banor uppbyggda med rep, nät, hängtrappor mellan träd flera meter över marken. Somliga linor var lösa, man behövde hjälp för att komma vidare etc, så vi alla fick placera ut oss för att hjälpa en person att gå från start till mål. Själv är jag höjdrädd och intog rätt snabbt en lämplig placering som inte var så avancerad =D. Efter det var det tältfest, med grillning och otroliga mängder alkohol tillgängligt om man skulle vara på det humöret. Själv tog jag det ganska lugnt där - vi skulle med färjan kl 09.30 dagen efter och hade 3 timmars restid till den.
Väl hemkommen var det bara att duscha & byta om, sen till Jonas Konstenius 40-års fest. Trevligt. Mycket god bål! Inget mer om det...:-)

I söndas hade vi 4-års kalas för Emil, lite typ öppet hus - gästerna lyckades inte taima så bra så de kom & gick mest hela em / kvällen. Det var en glad; trött och mycket nöjd unge som somna den kvällen.

Ikväll är jag själv, suttit och kollat på "halvåtta hos mig". Ett himla kul upplägg faktiskt.
Jag har en liten idé om att sätta ihop ett gäng och göra likadant bara för skojs skull. Jag älskar att ha gäster & laga mat, är väl inte någon mästerkock men det är mer det sociala, att man träffas & umgås.Oftast blir det dock hemma hos oss av någon anledning, kanske lite bekväma? Och svårt med barnvakt...Jaja, Om jag får tid så ska jag ta tag i det, verkligen!
Är ni intresserade att hänga på, är det bara att lämna ett litet avtryck i kommentarsfältet =) Så kan vi planera ihop! =D

Ha det så himla bra nu så hörs vi snart igen!!

See You!

:-((

http://www.youtube.com/watch?v=1LRpKhERWn8


:-(

En 16-årig flicka har hittats död inatt. Gick ut på ett mindre rumsrent forum och inom tre minuter hade jag namn och bild på offret, "anstifterskan" och gärningsmannen.Offrets bilddagbok.Och dessutom en helt sjuk version av motivet. Tre till synes helt normala tonåringar. Finns inget utmärkande eller konstigt med någon av dem. På utsidan. Men uppenbarligen på insidan! Det är skrämmande att tänka på hur många sådana människor som går omkring i vårt samhälle. Som är kapabla till att göra såna saker, pga av barnsliga och egoistiska skäl.Och som dessutom säkert inte ens visste det om sig själva förrän det var försent att ändra på något. Var rädda omvarandra! Godnatt :-(

RSS 2.0