Stockholmstripp =)



I helgen var vi i Stockholm och kollade på Walking with Dinosaurs i Globen. En helt okej föreställning faktiskt, även om bilderna i kameran ser typ animerade ut, så var det mer "verklighetstroget" egentligen faktiskt. Barnen var ganska spaka första kvarten iaf, Olle var mest orolig över vart han skulle gömma sig om de rymde & kom upp på läktaren :-), och Emil berättade mer än gärna för oss vad varje Dinosaurie"ras" heter - han kan dem alla! =)
Efter det åt vi en god middag på hotellets restaurang, men när vi fick in notan trodde vi nästan att de tog betalt för både middag, hotellrum & parkering på samma gång...=)Men vi hade iaf en jättekul weekend med barnen, och det är skönt att komma iväg & få frukosten serverad ibland iaf.





Ovan kanske en Stegosaurus?




I väntan på att föreställningen ska börja, som vanligt är vi alltid ute i god tid =) Här börjar Olle & Emil fundera över att åka hem i stället....



...men Dinosaurius Rex var värt väntan!



På hemvägen stannade vi på Ikea & handlade en del till vårt pågående projekt, som snart är klart nu. Eftersom vi slutligen hittade änden i "moment 22" är vi i full gång igen =)

Nu, Desperate Housewifes.

=) XD


Kommentarer
Postat av: Hasse

I´m watching........

2009-10-28 @ 00:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0