Regn & sol....

Hej =)

Nu är midsommarhelgen över och framför mig ligger några arbetsveckor igen, innan nästa ledighet =) Man jobbar ju för att kunna vara ledig, som nå´n sa häromdan, och lite sanning ligger det nog i det, fast jag nog har världens bästa jobb :-)

I år var vår midsommarfest i något mindre omfång, om man så säger...blev lite för "vilt" förra året...:-) (men kul var det!)
Vi hade det lite mer städat i år, men lika trevligt iaf! Tyvärr fick vi sätta upp det där stora eländestältet för vädret var ju inte helt med oss, men det blev jättemysigt med långbord & värmeljus & härligt sällskap.
Vi ( eller några av oss) åkte en kort sväng till hembygdsgården, Emil i turtlesdräkt förståss. Alla barn utom Vendela tvärvägra att ens titta på dansen, så vi åkte hem & fikade med glass & jordgubbar i stället. Sen fortsatte kvällen med grillning & ytterligare några anslöt sig. Ja, det var kanon =)

I lördags lämnade vi barnen i Motala, hämtade Jennie i Skänninge & åkte till Vadstena och åt. Jättemysigt & kul att göra något med bara Jennie. Tiden vill lixom aldrig räcka till som man vill. Jennie övningskörde, hon har verkligen känsla för att köra bil. Jätteduktig! Tog svängen förbi Åsa & Wass för en kvällsfika på deras nya fina altan.

Har även hunnit med en sväng förbi Lotta & Tobias, & kollat in deras nya fina hus. Kanon, med lite ovanlig & spännande planlösning. Nu känns det ännu mer som att vi lixom aldrig blir klara här. Nej, jag ska inte gnälla, vi är på god väg, och har ju dessutom sparat en mindre förmögenhet på att göra på vårt sätt!!
Ja, som ni förstår har vi ju inte hunnit med så mycket här hemma. Vi har ett stort lass grus & ett lika stort lass matjord framför altan. Stenläggningen har varit lite lagd på is. Men det hinns!! Vi har gott om tid, semestern ligger framför oss. Vi sitter inte i sjön...osv...osv...( pepp-talk för mig själv, om ni undrar =))

Årets fest börjar närma sig, ska bli så otroligt kul. Årets fest är alltså Åsas 40-årsfest. Hon har hyrt kvarnparken och temat för kvällen är 80-talet. I helgen ska vi samlas några stycken (inte Åsa då!) & grilla, prova kläder & peruker & dricka lite vin.
Måste leta upp videokameran (eller heter det dvdkamera??) Det enda som fattas för mig är ett par vita, platta pumps. Har du några att låna ut i stl 39 kan du höra av dej!! =)

Vecka som kommer ser ut att bli varm & skön, hoppas ni får njuta av dagarna utomhus - själv spenderar jag dagtiden på kontoret :-/ Ska ha fönstren öppna iaf =))

M & J. Vet att det känns motigt nu, men efter regn kommer solsken. Är säker på att allt löser sig!! Tänk positivt!

Ha det bra, kram!

Tina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0