:-)

Långledigt & riktigt kanonväder har det varit.

Vi har spenderat merdelen på Lalandia & Legoland i Danmark, med goda vänner.
Stugan var jättefin, ganska nybyggd och med alla faciliteter som kunde behövas. Så mycket grill, en del rosé, och lekande lyckliga ungar - så har kvällarna sett ut.

Dagarna har det badats, åkt läskiga vattenrutcbanor, kollat fantastiska legobyggen, åkt en massa karuseller, ätit massa glass...och massa annat kul. Barnen handla upp typ hela sitt sparkapital i jättelegoaffären - runt 2 500 dkk spenderade dom där. Men det var ju deras pengar & val - de är helt tokiga i lego, Star Wars & Ninjago just nu.

En underbar minisemester - rekommenderas mycket varmt för den som funderar. Har dessutom två gratisbiljetter till barn Legoland om nå´n behöver.

Idag har Emil firat sin sexårsdag - som egentligen är i morgon, men Jonas är iväg & det är ju jobbardag så vi tog det idag. Lyckligast blev han nog över sin sprillans nya crossmotorcykel, har blivit några (omkull)åkningar under dagen :-)

Långledigheten & födelseda´n avslutades iaf med korvgrillning med familjen Wass/Pettersson.

Jonas sitter i bilen på väg till Västerås igen - en ny arbetsvecka börjar, fast bara en 4-dagars ju :-)

Den här veckan måste jag hinna med sådär en 145 olika saker - bl.a ska två studentpresenter inhandlas - ska på två fester på fredag, Olle ska på skolresa, jag ska få en cortisoninjektion i benhelvetet, hvc i ett annat "ärende", fotbollsträningar & en massa annat. Kanske kommer även mina nya vardagsrumsgardiner på plats, som legat & väntat i tre veckor nu...

Bäst att börja med & lägga barna iaf - hör att det är dags...

Sålänge.

XD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0