Februarihelg.

Hej Bloggen :-)

Helgen har helt gått i det "sociala umgängets" tecken. Har haft fullt hus från fredag till söndagkväll :-)
Ja, det har nog varit så ett tag nu, för när jag hämtade Emil på dagis idag frågade han; - Mamma, vilka gäster kommer ikväll? :)

Fredagen spenderades med nya & gamla grannar, vinkokta musslor och gott vin - jättemysigt.

På lördagen var det meningen att det skulle bli nå´n överraskningsgrej för Jonas som fyllt 40 (!) år, men det satte snön stopp för. Istället kom ett stort gäng vuxna & barn hit vid ett-tiden, och det blev korvgrillning ute (!), och 5-kamp med vinter-OS tema, bl.a (skid)skytte med luftgevär - liggande & stående ( Olles favoritgren!), längdhopp i 1 meter snö, snyggaste snöängeln m.m, m.m..Tävlingen avslutades med en frågesport som inte var helt rumsren, varför barnen forslades in i angränsande rum en stund :-)
Mer mat förståss, Jennie & hennes kompis Cicci stod för "barnmenyn" :-)

Avslutade kvällen med att inviga badtunnan. Jag, Åsa & Sussi var helt inställda på att vara först i. Det var vi med...Ytvattnet var 40 härliga grader & vi skuttade glatt i triggade av några glas gott rött - bara för att upptäcka att resten av de typ 3 kubiken... var ca 15 grader......:-/

En timme senare ångade iaf tunnan av 42 gradigt, härligt vatten, i 15 minusgradig utemiljö. Lägg därtill ett vackert snöfall, och massa tända lyktor på hela altan. Det var helt underbart skönt..:-)

Även somliga av barnen njöt för fullt =) Emil helt överlycklig, som synes :)




Under söndagen kom en del av lördagens gäster tillbaka för att äta upp gårdagens rester. Det räckte även till största delen av familjen Gille som kom förbi & lekte lite.

Torsdag och fredag denna vecka ska vi vara lite sportlovslediga med barnen. Även denna helg är inplanerad med middagsbjudning på fredag & schlagerkväll med Gille´s & Nykilarna på lördag. Så skoj så! :)
Söndagsförmiddagen blir det nog friåkning i ishallen - det var länge sen nu.

I övrigt är jag helt gråtfärdig över all denna jävla snö och iskyla! Jag ska aldrig mer klaga på värmen!
Jag längtar efter sommar. Grönt, oklippt gräs, hemmagjord potatissallad & nygrillat. Glada ungar i poolen, eller klättrandes i nå´t träd. Landbandy på altan & insamlade sniglar i små röda plasthinkar överallt. Nä, kanske får vi aldrig se grönt gräs igen...*snyft*..

Sålänge.

XD


Kommentarer
Postat av: Moster Marie

Härligt kan bara instämma om tunnan, Min Henric har ju en i trädgården sin & vi badar ofta. Det värsta e ju gå upp ur vattnet typ tömma blåsan hihi...

Sportlov va de ja MEN här e de vattkoppor så här händer inget speciellt.

Ha de gott

Kram Marie

2010-02-24 @ 07:05:18
URL: http://fotbollsfrugan.blogspot.com/
Postat av: Marie

SORRY moster kom med i mitt namn hehe

2010-02-26 @ 09:20:34
URL: http://fotbollsfrugan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0