Födelsedagsmys....

...Idag fyller min lilla Olle Boll 6 år. Helt otroligt! Vart tar tiden vägen? Jennie blir 18 i höst!?! Och Emil 4 i sommar då. Och jag då? Vågar ju inte räkna efter ens längre :-/
Olle har iaf haft en härlig födelsedag, med simhallen & Toys´r ús ( med Matilda & bästisen Gabbe), & massor med Pokemon... lyckan är total :-)
Farmor & farfar, Matilda & Jonas & alla barn. En härlig em/kväll i Ullekalv! 4-hjulingarna gick för fullt, studsmattan åkte fram, Emils rum halvklart tapetserat och vinkokta musslor med hemgjorda vitlöksbröd. Ett glas rött / vitt, med trevligt sällskap! Underbart!
Tyvärr jobbar Jonas hela (!) helgen, men vi får försöka förströ oss ändå. Barnen ska rida i morgon hos syrran , iväg & gratta andra syrran på födelseda´n, goda vänner på middag kvällen. Lördag blir det kalas för Olle, och söndag lekdag i Karmå´n. Måndag hittills oplanerad! Om vi har tur kan Jonas vara ledig, då blir det färdigtapetserat & golvläggning.
Har varit lite halvledig onsdag , torsdag med - och det ska bli så skönt att bara vara med barnen hela helgen! Även om de för det mesta ligger i en hög & slåss just nu - så är det en viss charm i det med :-))  puh....

Sent. Sovdags. Godnatt!!

See You! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0